Wandtegels restpartijen

Als je zoek bent naar goedkope wandtegels moet je op zoek gaan naar restpartijen. Voor restpartijen betaal je meestal voor de helft minder en soms wel tot wel 80 procent minder.

Wat zijn restpartijen?

wandtegels restpartijenRestpartijen zijn collecties dat overblijven uit de vorige jaar. Elke jaar komt er weer een nieuwe collectie binnen en soms wel twee keer per jaar. De winkel zal hier ruimte voor moeten maken. Eerst zal de winkel wat er van de oude collectie over is tegen hoge kortingen verkopen. Wat er hierna nog over blijft, zal als restpartij verkocht worden. Wandtegels restpartijen zijn dan nog goedkoper dan met de kortingen daarvoor.

Waarom doet een winkel dit?

Met de collectie is er niks mis, maar de winkel heeft geen keuze. Er moet nou eenmaal ruimte gemaakt worden voor de nieuwe collectie. Als na de kortingen nog wandtegels overblijven, moeten ze dus wel als restpartijen verkocht worden. Als je op zoek bent naar wandtegels restpartijen kun je aan de winkel zelf vragen wanneer de nieuwe collectie binnenkomt. Je kunt ook online verschillende winkels in de gaten houden. Als je online op zoek gaat naar wandtegels restpartijen is de kans dan ook groot dat je een paar winkels tegen komt met restpartijen.

You may also like...